Scandal monstru intr-o piata din Timis! Politist agresat de un tanar si de mama acestuia. De la ce a pornit circul? VIDEO!

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 23:59
76 citiri
LUGOJ. Circ ca la usa cortului joi dupa-amiaza in Piata din Lugoj. Un politist local a fost agresat de un sofer si de mama acestuia, care il insotea.
Totul a inceput dupa ce soferul a parcat neregulamentar, blocand circulatia in intersectia din zona pietei. Politistul de serviciu i-a aplicat in parbriz o invitatie dupa procedura obisnuita. Conform celor prezenti, intorcandu-se la masina tanarul a luat hartia si i-a aruncat-o in fata omului legii, moment in care discutia s-a aprins, in scandal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.