SCANDALOS. Presedintele Hurduzeu habar n-are! Consiliul Judetean i-a dat voie Anei Vasile sa "lipseasca nejustificat de la locul de munca"!

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 09:02
129 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este acuzat de Ana Vasile ca a facut posibila sanctionarea sa disciplinara cu incalcarea prevederilor legale si fara sa se tina cont de acceptul scris pe care l-ar fi primit de la fostii lideri ai administratiei judetene de a presta si altceva in timpul programului de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului!

Sanctionata cu mustrare scrisa ca urmare a hotararii Consiliului Judetean, Ana Vasile, directoarea Directiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.