SCANDALOS. Protectie de stat pentru firma de paza Mike Security! De la Fisc, de la ITM, de la prefect, de la toata lumea!

Joi, 18 Februarie 2016, ora 09:04
309 citiri
Tribunalul Caras-Severin i-a respins Cameliei Chivu, directorul juridic al Fiscului din Caras-Severin, cererea de ridicare a controlului judiciar dupa ce judecatorul de drepturi si libertati a studiat dosarul in care e urmarita penala alaturi de patronul firmei de paza Mike Security si fostul prefect de Caras-Severin, Nicolae Miu Ciobanu!

Din pacate pentru ea, dupa o sentinta pronuntata de Curtea Constitutionala recent, controlul judiciar impus de catre procurori poate fi atacat o singura data, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.