Scandalul de la liceul Loga ia sfarsit! Care a fost verdictul inspectorilor scolari, in cazul directoarei acuzata de dictatura?

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 17:29
167 citiri
TIMISOARA. Au trecut 7 zile de cand situatia de la Colegiul C D Loga a ajuns in atentia inspectorilor scolari din Timis. Dupa ce profesorii de la Loga s-au dus cu jalba in protap la mai marii invatamantului din judet, acestia au hotarat sa le dea un termen de o saptamana in care cei din scoala sa isi rezolve singuri problemele.
Insa, relatia dintre cei 30 de profesori si conducerea scolii nu s-a imbunatatit in decursul ultimelor zile, ci dimpotriva, s-a inrautatit. Inspectorii scolari au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.