Scandalul la Masloc s-a incheiat? Cursurile au fost reluate dupa ce s-au achitat lucrarile, dar exista riscul popririi pe conturile scolii pentru penalitati!

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 11:19
204 citiri
TIMISOARA. Cursurile au fost reluate la Masloc. Elevii au reintrat in unitatea de invatamant, care a fost inchisa vreme de cateva saptamani de constructorul ce nu si-a primit banii si a pus lacatul pe cladire. 752.000 de lei au fost livrati in contul acestuia, cu mare intarziere.

"Va anunt ca la Masloc s-au reluat cursurile. Banii au intrat ieri in conturile constructorului, iar de astazi elevii merg normal la scoala. Pana acum situatia a fost mai dificila, orele s-au facut in spatii mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.