Scene ca-n filmele americane pe Autostrada Timisoara - Lugoj! Sofer dezbracat, smuls de politisti din masina si incatusat in trafic! FOTO si VIDEO!

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 14:23
296 citiri
TIMISOARA. Momente incredibile pe Autostrada Timisoara - Lugoj sambata noaptea. Dupa o urmarire ca-n filmele de actiune, o masina a fost blocata de politisti in trafic, iar soferul a fost scos cu forta din autoturism, pus pe jos si incatusat, sub privirile uluite ale celorlalti conducatori auto aflati in mers.
Barbatul aflat intr-un autoturism cu numere de Mehedinti fugea de politie de kilometri buni. Agentii au prins un moment bun in care au reusit sa-l inghesuie pe banda de rezerva si l-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.