Scoala "sorosista" - solutie pentru invatamantul romanesc: "Copilul este ajutat sa gandeasca, este starnita curiozitatea lui, dorinta de a invata"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Martie 2017, ora 17:15
54 citiri
Parintii care nu sunt multumiti de sistemul traditional de invatamant din Romania au la indemana clasele Step by Step - rezervate copiilor de gimnaziu. Sistemul Step by Step a fost implementat in Romania in urma unui protocol intre Fundatia pentru o Societate Deschisa si Ministerul Educatie, in 1997, din dorinta de a impune mult dorita reforma a invatamantului clasic romanesc.
La Step by Step, traditionalele clase cu banci, cu elevii scosi la tabla, cu acordarea de note in catalog, cu teme ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.