Scrisoarea unui specialist de la Microsoft catre parlamentari: "Ce raspundere extraordinara ai tu, nesimtit ordinar ce esti?"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Iunie 2015, ora 14:46
143 citiri
Ciprian Jichici are doar 38 de ani si si-a construit deja, pe propriile puteri o cariera de succes. Absolvit Liceului CD Loga iar apoi Facultatea de Matematica-Informata a Universitatii de Vest din Timisoara. A invatat foarte bine, a fost olimpic national in timpul liceului.
Dupa facultate, Ciprian Jichici face parte dintr-un program numit Microsoft Regional Directors care reuneste cei mai buni 100 de specialisti din lume neafilitati Microsoft. Ciprian Jichici este si consilier local din partea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.