Scurgeri de informatii secrete in IPJ Caras-Severin pentru amenintarea procurorului Bucurica! Adjunctul Moatar, implicat in contrabanda?!

Luni, 01 Februarie 2016, ora 09:04
254 citiri
Procurorul George Bucurica, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita, a devenit foarte incomod. Atat pentru lumea interlopa si contrabandistii de tutun, cat si pentru unii colegi de-ai sai sau pentru politisti trecuti de ceva vreme de partea cealalta a legii. Dosarele deschise de Bucurica au trimis oameni in salile de judecata si chiar in puscarie, dar in acelasi timp au inchis afaceri ilicite si au oprit sume uriase de bani sa intre in buzunarele grupurilor infractionale si ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.