Se 'bat' sa largeasca strada Popa Sapca si pasajul de cale ferata! Cate firme s-au inscris sa preia lucrarea la Timisoara?

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 14:23
93 citiri
TIMISOARA. Unul dintre cele mai importante proiecte ale Timisoarei, ce cuprinde largirea strazii Popa Sapca, a bulevardului Antenei, respectiv a pasajului de cale ferata dintre cele doua, a iscat interes printre firmele de constructii.
Nu mai putin de 6 societati si-au depus ofertele pentru a prelua complexa lucrare programata pentru anul viitor in Timisoara.
"S-a incheiat perioada de depunere a ofertelor pentru lucrarea Popa Sapca, s-au deschis ofertele, sunt 6 la numar. Am fost informat ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.