Se cauta 'stapan' peste parcurile, spatiile verzi si locurile de joaca din Timisoara. Cate milioane de euro da Primaria?

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 02:52
58 citiri
Tweet TIMISOARA. Dupa luni intregi de discutii, reprezentantii Primariei Timisoara au pornit in sfarsit licitatia pentru desemnarea unor firme care sa ingrijeasca parcurile, locurile de joaca si spatiile verzi din oras. Municipalitatea pune la bataie aproape 10 milioane de euro, in fiecare an, pentru tot orasul.

Timisoara a fost impartita in patru sectoare, asa ca cel mai probabil 4 firme diferite se vor ocupa de acest aspect. E posibil insa sa fie si aceeasi firma, depinde de ofertele ce vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.