Se ingroapa palmierii lui Robu din centrul Timisoarei! Ghivecele se baga in pamant! Muncitorii se intrec cu pauzele! VEZI FOTO!

Joi, 06 Iunie 2013, ora 10:02
146 citiri
Dupa ce noaptea trecuta doi dintre palmierii pusi in ghivece si asezati pe bulevardul Bratianu din centrul Timisoarei au fost daramati de niste necunoscuti, astazi s-a trecut la operatiunea de "ingropare" a arborilor exotici aparuti ieri in peisajul urban al orasului.

Muncitori de la Horticultura s-au apucat dimineata sa faca gropi pe fasia verde dintre sensurile strazii si vor pune acolo fiecare ghiveci pentru ca palmierii sa aiba stabilitate si sa nu fie rupti de vant ori de timisoreni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.