Se opresc semafoarele in Piata Marasti si se largesc inca o intersectie si o strada importanta din Timisoara. Anuntul primarului Nicolae Robu pentru soferi

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 17:24
204 citiri
TIMISOARA. Nu vor mai functiona semafoarele in sensul giratoriu din Piata Marasti, la doar 4 zile dupa ce au fost pornite.
Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu pe Facebook, aceasta dupa ce luni a postat un nou sondaj pe pagina de socializare in care le-a cerut parerea soferilor din Timisoara in privinta semaforizarii turbogiratiei.
Majoritatea conducatorilor auto au cerut oprirea semafoarelor din Marasti, aceasta dupa ce, incepand de sambata, au tot postat imagini cu blocaje si cozi in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.