SECHESTRU pe 75 de case! Amenintari si santaj la Depoul de Locomotive din Regionala CFR Timisoara! Cine conducea super afacerea cu motorina?

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 23:59
261 citiri
UPDATE
: Patru persoane acuzate in dosarul furtului de motorina de la CFR au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in timp ce alti trei vor fi plasati in arest la domiciliu.
Astfel, gestionarul sef Gheorghe Borza, liderul de sindicat Ioan Bolos, contabila sefa Florina Silaghi si omul de afaceri Liviu Martin au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Seful Depoului de Locomotive, Cristian Aurel Jigoria, adjuncta acestuia Alina Apostol si agentul de politie Ilarie Nanu vor fi plasati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.