Sef nou la Politia Locala Caransebes, subordonata direct primarului Felix Borcean. "Nu vor mai exista alti sefi decat cel ales de mine!"

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 21:00
169 citiri
Noul sef al Politiei Locale Caransebes este Manole Dumbrava. Primarul Felix Borcean l-a desemnat pe acesta pentru a eficientiza activitatea Politiei Locale, care, in opinia sa, a lasat de dorit in ultima perioada.

Un alt aspect deosebit de important este trecerea Politiei Locale, organizata pana acum ca institutie publica de interes local cu personalitate juridica, in subordinea Primariei Caransebes. Prin aceasta masura se mai reduce din bugetul de cheltuieli salariale, prin simplul fapt ca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.