Sefii Politiei Timis, acuzati de coruptie, arestati pentru 30 de zile. Procurorii DNA aduc noi detalii despre faptele acestora!

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 23:27
129 citiri
Tribunalul Timis a decis, marti seara, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile a sefului IPJ Timis, Sorin Muntean si a adjunctului sau Florin Bolbos.

Alaturi de acestia au fost arestati pentru urmatoarele 30 de zile si seful Serviciului Politiei Rutiere Timis, Marcel Craciunescu, primarul din Recas, Teodor Pavel, dar si seful Politiei din Recas, comisarul sef Marian Temu si seful Politiei Locale, Doru Berzescu. Inspectorii Sorin Muntean si Florin Bolbos, sunt acuzati de abuz in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.