Seful unei companii olandeze a stabilit sarcinile de serviciu pentru directorii romani: sa-si faca pile in Ministerul Sanatatii pentru a da spaga. DNA a decoperit traseul mitei

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 11:21
311 citiri
Procurorii anticoruptie ancheteaza modul in care Dutchmed, firma cu profil medical din Olanda, a obtinut mai multe contracte, desi oferea pretul cel mai mare.

CEO-ul companiei este acuzat de constituire de grup infractional organizat, complicitate la dare de mita in forma continuata si complicitate la abuz in serviciu.

Actiune in forta a DNA, vineri seara, la Timisoara - patru persoane care participau la simpozionul Societatii Europene de Computing si Tehnologie in Anestezie si Terapie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.