Senatorul Chisalita schimba viata persoanelor cu dizabilitati! Pentru prima data in Romania, Alfabetul Braille va fi recunoscut ca limbaj oficial!

Marti, 26 Septembrie 2017, ora 23:59
58 citiri
Parlamentarul PSD de Caras-Severin a continuat demersurile prin care urmareste sa faca o viata mai usoara persoanelor cu dizabilitati si a reusit o premiera la nivel legislativ, nevazatorii avand acum cu adevarat acces la locuri de munca in institutiile de stat sau la sistemul de invatamant!

Ionut Chisalita a depus la Comisia pentru Drepturile Omului mai multe amendamente la Ordonanta 51 prin care se modifica Legea 488 privind drepturile persoanelor cu dizabilitati, amendamente cu care au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.