Senatorul Chisalita subliniaza importanta democratiei. "Este vorba despre libertate, respectarea drepturilor omului si organizarea de alegeri libere si corecte"

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 17:03
66 citiri
Senatorul Ionut Chisalita a subliniat importanta democratiei printr-o declaratie politica depusa la Senat, cu prilejul Zilei Internationale a Democratiei, marcata de ONU in fiecare an la data de 15 septembrie.

Senatorul Chisalita a depus o declaratie politica prin care tine sa sublinieze importanta democratiei si rolul pe care il are in comunitate. Actiunea sa vine in preajma datei de 15 septembrie, atunci cand ONU a decis marcarea Zilei Internationale a Democratiei, incepand cu anul 2008, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.