Senatorul de Timisoara Petru Ehegartner: Ceea ce s-a intamplat dupa caderea regimului comunist tine de inabilitatea cu care am stiut sa folosim libertatile

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 14:22
117 citiri
TIMISOARA. Senatorul de Timisoara, Petru Ehegartner (ALDE) a rememorat momentele Revolutiei de la Timisoara din Decembrie 1989 si a vorbit, in cadrul unui interviu, despre perioada de dupa acele evenimente.
Domnule senator, stiu ca ati fost una dintre persoanele care au participat activ la Revolutia din 1989. Ce ati trait in acele momente, ce ati simtit si cu ce ganduri ati iesit in strada?
Este dificil de exprimat astazi emotiile si starea de spirit din acele vremuri, marcate de oprimare si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.