Senatorul primarilor Marcel Vela: "Nu consilierii judeteni isi bat capul cu santierele! Ci cetatenii din orase si primarii!"

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 21:00
67 citiri
Secretarul Senatului si liderul PNL Caras-Severin, Ion Marcel Vela, a fost prezent joi la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin, ba chiar a tinut sa ignore procedura si sa intervina la dezbaterile din plen, lucru admis de presedintele Silviu Hurduzeu.

Problema mult discutatei societati Aquacaras a starnit interventia senatorului dupa ce in plen s-a vorbit despre orasele actionare la aceasta societate ca de niste "minori", fapt ce l-a infuriat pe Vela, care a spus ca nu poate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.