Sentinta definitiva emisa in 2006, neaplicata nici dupa 10 ani. Judecator: "Toate institutiile statului incearca sa se exonereze de raspundere"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 10 August 2016, ora 17:45
90 citiri
Situatie incredibila la Arad. O sentinta de punere in posesie a unor proprietari cu suprafata de peste 30 de hectare de teren, emisa in 2006 nu este pusa in practica nici dupa aproape 10 ani de la pronuntare. Instanta a dispus si amenzi pentru neaplicarea sentintei, dar cu toate acestea situatia nu s-a deblocat. Un teren de 20 de hectare de la marginea Aradului face obiectul unor procese nesfarsite intre mandatarul propritarilor de drept, Comsia Locala de Fond Funciar, Comisia Judeteana de Fond ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.