Sir de accidente in Timisoara si pe drumurile din judet, pe ninsoare. Microbuz plin cu muncitori, izbit de o masina. 'Au fost 3 accidente pe acelasi drum intr-o ora'. Video

Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 05:20
136 citiri
TIMISOARA. Ninsoarea care a cazut fara incetare ore in sir a dat mari batai de cap soferilor. Drumurile din judet care n-au fost curatate de zapada la timp au devenit adevarate provocari.
Stau marturie nu mai putin de 3 accidente petrecute intr-o singura ora pe soseaua ce leaga Variasul de Gelu, vineri seara intre 21.00 si 22.00.
Intr-unul dintre evenimente, un microbuz plin cu muncitori a fost lovit de o masina, iar in altul un sofer de 63 de ani s-a dat de mai multe ori peste cap cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.