Sirienii din Timisoara pregatesc un miting in fata Consulatului Germaniei: "Era mai simplu sa-l elimine pe al-Assad, dar nu a existat interesul petrolului"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 13:39
72 citiri
Reprezentantii comunitatii musulmane din Timisoara se pregatesc sa duca in Ungaria in jur de trei tone de ajutoare pentru refugiatii care se afla in tabara de la granita cu Serbia. La incarcarea unui TIR cu alimente, apa, imbracaminte si altele obiecte de necesitate, au contribuit oameni de afaceri din toata Romania. Transportul vine intr-un moment in care au fost cazuri in care refugiatii sirieni au refuzat ajutoarele de la "Crucea Rosie" pe motiv ca aveau pe cutii insemne crestine. De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.