Sistemul care afiseaza timpul ramas pana la sosirea autobuzului in statie ar putea fi desfiintat: "Ii enerveaza pe oameni"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Ianuarie 2018, ora 12:18
33 citiri
Panourile electronice din statiile mijloacelor de transport in comun, pe care este afisat timpul ramas pana la sosirea urmatorului mijloc de transport in comun, ar putea fi desfiintat pentru ca da erori si in loc sa ii ajute pe oameni, ii enerveaza. Sala de Consiliu a Primariei Timisoara s-a umplut miercuri seara de tineri care au raspuns unei invitatii lansate pe Facebook de primarul Nicolae Robu. Edilul i-a chemat pe tineri la o intalnire in care sa le prezinte proiectele municipalitatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.