'Sistemul de canalizare actual al orasului nu a fost facut de catre mine'. Ce spune primarul Nicolae Robu despre haosul din trafic, la Timisoara?

Marti, 02 August 2016, ora 17:20
99 citiri
TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu vine cu explicatii pentru situatia creata marti dimineata, la Timisoara, cand cea mai mare parte din zona centrala a orasului a fost acoperita de apa. Potrivit edilului, cantitatea de ploi cazuta in timpul noptii, dar si in primele ore ale diminetii, a fost mult prea mare pentru ca sistemul de canalizare sa poata face fata.
"Noaptea trecuta si in prima parte a zilei de astazi in Timisoara a plouat extrem de abundent. Sistemul de canalizare al orasului a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.