"Sistemul" pe care vor sa il schimbe liderii PSD, e perfect in cazul lui Boldea! Sentinta definitiva privind urmarirea penala in dosarul ELBA nu a suprins pe nimeni!

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 20:35
59 citiri
Curtea de Conturi Timis a considerat inca din 2014, faptul ca Primaria Lugoj a efectuat plati nelegale din fondurile publice in contractul privind lucrarile de modernizarea, extinderea si intretinerea sistemului de iluminat public.

Chiar daca Primaria Lugoj a pierdut, definitiv, procesele cu Curtea de Conturi, care a constatat un prejudiciu estimat de 3.335.724 de lei (aproximativ 700.000 de euro), atat la Tribunalul Timis, cat si la Curtea de Apel, procurorii DNA au dispus neinceperea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.