Situatie critica la ACS Poli Timisoara. Clubul ramane fara bani de la bugetul local si risca desfiintarea: "E foarte greu sa cred ca mai continua asa"

Sursa: Adevarul
Joi, 03 August 2017, ora 18:22
95 citiri
Situatie dramatica la clubul de fotbal ACS Poli Timisoara. Chiar de ziua orasului, clubul de fotbal ar fi trebuit sa primeasca 5.000.000 de lei. Rectificarea bugetara care ar fi permis alocarea acestor bani a fost respinsa. Chiar si in aceste conditii, clubul ar fi putut primi 900.000 de lei. Fara sanse sa aprobe proiectul, Robu l-a retras. Asa cum a promis dupa ce a primit unda verde de la ANAF, primarul Timisoarei a pregatit pentru sedinta de Consiliu Local, organizata chiar de Ziua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.