Situatie inedita in sistemul medical in Timis. Un medic lucreaza in 7 centre de permanenta. Ministrul Sanatatii promite ca va lua masuri

Sambata, 14 Iulie 2018, ora 21:20
92 citiri
TIMIS. Ministerul Sanatatii are in plan reorganizarea centrelor medicale de permanenta din intreaga tara, pentru ca acestea sa fie mai eficiente.
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata, la Zalau, ca a inceput evaluarea centrelor de permanenta din tara. O situatie interesanta a fost descoperita tocmai in Timis, unde un medic care lucreaza in acelasi timp in sapte astfel de centre.
Potrivit acesteia, in judetul Timis exista 48 de centre de permanenta, in vreme ce in alte judete nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.