Sotia milionarului Tender, dupa condamnarea magnatului: "Daca aruncam o bomba la o gradinita si omoram vreo 50 de copii luam mai putin"

Sursa: Adevarul
Luni, 08 Iunie 2015, ora 21:48
118 citiri
Condamnarea la 12 ani si sapte luni de inchisoare a lui Ovidiu Tender a cazut ca un trasnet la vila omului de afaceri din Dumbravita. Ovidiu Tender a asteptat sentinta acasa, iar in jurul orei 19.00, politistii au pus in executare mandatul. "Politistii au depistat un barbat de 59 de ani, din localitatea mai sus mentionata, pe numele caruia Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de 12 ani si 7 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.