Stare de spirit la Moravita, prima statie a refugiatilor care intra in Romania. Sateni: "Vrem sa dam din putinul nostru"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 20:54
118 citiri
Chiar daca s-a anuntat ca la Moravita a avut loc doar un exerctiu, pentru a testa reactia Romaniei in cazul venirii refugiatilor, pana la urma corturile nu au mai fost stranse tabara ramanand in asteptare. Am plecat la Moravita sa vedem cu privesc locuitorii comunei criza refugiatilor din Asia Mica. Nu am intalnit oameni pregatiti sa se baricadeze in cazul in care si granita noastra ar urma sa fie luata cu asalt. Din contra, oamenii simpli nu doar ca nu sunt tematori, dar sunt dispusi sa ii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.