Start la depunerea dosarelor pentru restaurarea cladirilor istorice din Timisoara, cu sprijin de la italieni. Cine si unde poate depune documentele?

Joi, 18 Mai 2017, ora 21:22
182 citiri
TIMISOARA. Proprietarii de cladiri istorice din Timisoara, care vor sa isi reabiliteze imobilele, pot depune, incepand de joi, proiectele pentru a mintra intr-un parteneriat cu firmele din Romania si Italia care sunt interesate sa finanteze lucrarile.
Proiect de atragere a investitorilor privati in actiunea de restaurare a imobilelor istorice Timisoara Premium Exposed City a ajuns la cea de a doua etapa. Asociatia Expose Architecture si Directia Judeteana pentru Cultura Timis au lansat apelul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.