Start la Titularizare 2014: s-au afisat locurile vacante din judetul Timis. Care sunt posturile libere si calendarul examenului

Marti, 06 Mai 2014, ora 05:02
576 citiri
Profesorii care participa anul acesta la examenul de Titularizare pot consulta lista finala a posturilor vacante din judetul Timis. Probele de examen incep in 26 mai iar rezultatele finale vor fi cunoscute inainte de inceputul lunii august.

Perioada 7 ... 19 mai este rezervata pentru inregistrarea cererilor candidatilor, inclusiv a absolventilor promotiei 2014.
Intre 19 si 21 mai se verifica si avizeaza dosarele, iar intre 21 si 23 mai are loc validarea fisei de inscriere, prin semnatura. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.