Surpriza in pasajul Jiul din Timisoara! Ce au descoperit muncitorii si cand vor putea trece din nou masinile pe sub calea ferata?

Luni, 22 August 2016, ora 17:21
276 citiri
TIMISOARA. Lucrarile de modernizare a pasajului Jiul au inceput in prima zi a lunii august si circulatia trebuia sa se reia pe sub calea ferata dupa trei saptamani. Termenul a fost depasit, insa, si pentru ca, in timpul sapaturilor, muncitorii au avut parte de o surpriza, care a amanat momentul reluarii traficului pe sub pasaj cu o saptamana.
Muncitorii firmei care a castigat licitatia au demolat vechiul drum care trecea prin pasaj pentru a turna noul strat de asfalt, insa, la adancirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.