Sute de elevi de nota 10, premiati de Primaria Timisoara cu diplome, carti si insigna orasului. Viceprimarul Dan Diaconu: Nu conteaza sa fii smecher!

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 04:28
388 citiri
E mai important sa inveti, decat sa fii smecher! O spune viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu, care a impartit luni diplome catorva sute de elevi de nota 10 din Timisoara.
Vorbim de un numar de 310 elevi de gimnaziu, care au media 10, de la mai multe scoli si licee din Timisoara. Au fost premiati de municipalitate cu diplome, carti si... insigna orasului, de argint, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Au primit cartea "Oglinda Fermecata", de Nicolae Cochinescu, precum si volumul lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.