Tatal tinerei ajunse in coma dupa ce a fost lovita de un smecher cu BMW: "Nu vreau sa pacatuiesc, dar e un om care nu-i om. Nu are suflet"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Aprilie 2015, ora 00:08
282 citiri
Drama familiei Tarziu a carei fiica se zbate intre viata si moarte in urma unui accident de circulatie stupid, provocat de un terbilist de etnie roma, a mobilizat sute de oameni care se roaga pentru ca adolescenta sa se faca bine, desi starea ei este foarte grava, aflandu-se in coma de gradul IV. Pe Facebook a fost creat si un grup "Sa o ajutam pe Dora Tarziu incercand sa schimbam ceva in tara asta", prin intermediul caruia, banatenii sunt invitati sa doneze sange pentru Dora, care are grupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.