Te apuca in miez de noapte o durere groaznica de masea si nu stii ce sa mai faci? Iata vestea buna pe care ti-o dau medicii stomatologi la Timisoara!

Joi, 12 Februarie 2015, ora 01:13
61 citiri
Tweet TIMISOARA. Vremurile in care mersul la urgente, cu o problema stomatologica, includeau nu doar cosmarul durerii in sine, ci si cel al tratarii afectiunii intr-un spatiu nu tocmai modern si cu dotari vechi, au trecut, la Timisoara. Cel putin asa sustin reprezentantii Spitalului Municipal , singura unitate medicala care ofera serviciul de urgente in stomatologie, non stop, din judet.

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, spatiul in care functioneaza urgentele stomatologice din cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.