Timis: Tanara care a luat 10 curat la Bacalaureat pleaca la facultate in Germania: "Imi faceam temele si invatam pana noaptea tarziu"

Miercuri, 04 Iulie 2018, ora 18:42
90 citiri
Pleaca in Germania sa studieze! Este vorba despre singura eleva din Timis care a luat 10 curat la Bacalaureat. A muncit, a invatat si a reusit sa ia media 10 la Bacalaureat - singura candidata cu acest rezultat din cel mai vestic judet al tarii la aceasta sesiune a examenului maturitatii, Diana Dehelean este absolventa a Liceului Teoretic "Nikolaus Lenau" din Timisoara.

"Nu m-am asteptat sa fie 10 curat. Am fost mandra de mine, iar in momentul in care m-am uitat pe site si am vazut ce nota am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.