Timisoara a intrat oficial in cursa pentru titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021: "E o proba de civilizatie si de eleganta sa ne respectam unii pe altii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 17:57
69 citiri
Conducerea Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana a anuntat vineri depunerea oficiala a candidaturii orasului de pe Bega pentru ravnitul titlu in anul 2021. Potrivit directorului Asociatiei, Simona Neumann, dosarul de candidatura contine 80 de pagini in care s-a raspuns la 52 de intrebari prestabilite cu privire la strategia culturala a orasului, dar si sustinerea politica de care acest proiect se bucura. De asemnea, au fost vizate aspectele care tin de infrastructura culturala a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.