Timisoara ar putea scapa de pistele verzi de biciclete? In sfarsit Nicolae Robu le cere parerea si biciclistilor! Spune si tu daca ti se par bune sau nu!

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 14:22
47 citiri
TIMISOARA. De ani de zile biciclistii se plang de starea pistelor din Timisoara care i-au adus orasului celebritatea la nivel national. Aceasta dupa ce s-a amenajat cea mai ingusta pista din Romania, pista ce trece prin restaurant sau pistele cu cele mai multe obstacole.
La dezbaterea publica legata de pasajul rutier pe sub Piata Victoriei si reorganizarea traficului din Inelul 1 de Circulatie, primarului Nicolae Robu i s-a reprosat felul in care arata asa-numitele piste de pe trotuare, in fapt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.