Timisoara - Capitala Mondiala a Anestezistilor. "Noi traim pe front, ne luptam cu moartea. Avem un lung meci cu Doamna in negru"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 11:56
98 citiri
Peste 1400 de specialisti din 27 de tari, de pe cinci continente, au venit la Timisoara, la Congresul Mondial al Societatii Internationale de Anestezie. Specialitatea Anestezie si Terapie Intensiva din Romania este una dintre putinele din domeniul medical care se aliniaza la standarde internationale. Organizarea in Romania a unui Congres de acest nivel este rezultatul aprecierii pe care are scoala romaneasca de ATI. "Timisoara este Capitala mondiala a anestezistilor. Este o realizare, este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.