Timisorenii ies in strada impotriva politicienilor corupti: "Vom sta in strada pana cand cei vinovati vor demisiona din orice functie publica"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Martie 2015, ora 10:03
64 citiri
Societatea Timisoara isi exprima din nou consternarea si revolta fata de pozitia Senatului Romaniei de respingere a cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova. "Pozitia ilustreaza desconsiderarea grava a corpului electoral si a asteptarilor romanilor pentru o curatare a scenei politice de personaje care au probleme cu legea. Mai mult, hotararea Senatului se inscrie intr-o serie nefericita de gesturi politice similare recente (cazurile Varujan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.