"Timisul nu se sustine cu investitii de 8 milioane de euro in contextul titlului de Timisoara-Capitala Culturala Europeana"

Luni, 06 Februarie 2017, ora 11:19
51 citiri
In proiectia bugetara pe 2017, investitiile au cel mai scazut nivel din ultimii 10 ani, iar Timisul simte acest neajuns din plin. Sumele alocate pentru investitii in Timisoara si judet abia daca ajung la 8 milioane de euro, la care se adauga finantarea destinata operatiunilor premergatoare lucrarilor efective la Centura de Sud.

Astfel, se vorbeste despre 10 milioane de lei pentru noul corp al spitalului de copii. Institutul oncologic ar urma sa fie finantat cu 15 milioane, o suma infima fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.