Top cele mai tari licee din Timis! Unde sunt cei mai buni elevi, dupa mediile obtinute la Bacalaureat 2018 si unde n-a luat nimeni BAC-ul?

Miercuri, 04 Iulie 2018, ora 17:20
223 citiri
TIMIS. Imediat dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat, Inspectoratul Scolar Timis a intocmit un raport al liceelor din judet in functie de notele obtinute de elevi la examenul maturitatii.
Astfel, potrivit inspectorilor scolari, singurul liceu din judet la care toti elevii au promovat Bacalaureatul este Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timisoara, urmat in top Colegiul National C.D. Loga cu o promovabilitate de 99,43% si apoi de liceul Teoretic Nikolaus Lenau unde procentul de promovare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.