Totul incepe cu o sedinta. Acum s-au desemnat responsabili cu... ambrozia in Timisoara si in comunele vecine. Alergicii sunt deja in 'al noualea cer'

Sambata, 14 Iulie 2018, ora 17:21
68 citiri
TIMISOARA. In ceasul al 12-lea, Primaria Timisoara vrea sa combata ambrozia, poate cea mai alergena planta care creste in vestul tarii, acum in plina perioada de inflorire.
Pentru aceasta a fost convocata o sedinta cu primarii din localitatile din jurul Timisoarei. Edilii au pus la cale un plan de combatere a ambroziei, desi deja e destul de tarziu pentru asta.
"Suntem preocupati sa venim de hac acestei plante. Am convenit sa ne desemnam persoane care se ocupa de subiect si care sa relationeze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.