Traficant international de cocaina si heroina, prins la Timisoara cu banii de droguri in chiloti. Vezi ce au gasit politistii la perchezitie!

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 06:06
328 citiri
Un barbat de 40 de ani, din Timisoara, a fost retinut, marti, pentru trafic international de droguri de mare risc si trafic de droguri de risc, asupra lui fiind gasite cantitati de droguri, dar si bani.

Barbatul de 40 de ani, din Timisoara, obisnuia sa aduca drogurile din Serbia si era un cunoscut al procurorilor DIICOT ca si consumator de stupefiante, apoi ca dealer.
In urma perchezitiilor, la locuinta acestuia au fost gasite 50 de grame de heroina si 20 de grame de cocaina, dar si cateva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.