Tudorita Nicula, marturisiri tulburatoare! Banii se dau atunci cand este nevoie de ei, nu ca sa ajungi pe lista pentru Parlament!

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 09:00
53 citiri
Tudorita Nicula, acum lider al femeilor liberale din judet, a povestit cum a fost indepartata in doua randuri de pe listele de candidati PSD pentru alegerile parlamentare, pe vremea cand aceasta era presedinte al Organizatiei de Femei Social-Democrate din Caras-Severin.

Nu faptul ca a facut un credit bancar pentru a putea sa-si sustina campania electorala din 2012 a suparat-o pe Tudorita Nicula, ci decizia de ultim moment a unui lider social-democrat de a o indeparta in ceasul al 12-lea de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.