Tupeu si sfidare mai rar intalnite! Ciobanu s-a intors la ITM, institutie care a inchis ochii la faradelegile patronului Mike Security!

Luni, 08 Februarie 2016, ora 13:02
98 citiri
Nicolae Miu Ciobanu intrece orice masura! Luat de DIICOT chiar din timpul sedintei Colegiului Prefectural, pentru ca PSD-ul nu a gasit un om mai bun pe care sa-l unga prefect de Caras-Severin, ca urmare a afacerilor penale ale firmei de paza Mike Security Group, pe Ciobanu l-au luat palpitatiile. Nu e insa nimic grav, pentru ca acesta a revenit inspector-sef la ITM!

Express de Banat a scris pe larg despre legaturile pe care Nicolae Miu Ciobanu si fiul sau le au cu firma de paza Mike Security ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.