Tupeul incredibil al unui sofer beat si fara permis care a omorat o fata de 16 ani. Tatal victimei: "Daca scapa, nu-l omor, dar n-o sa mai fie bun toata viata"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 August 2016, ora 12:53
140 citiri
Un barbat de 43 de ani din Timis a fost retinut si marti va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Barbatul este acuzat de ucidere din culpa, conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului, dupa ce a omorat o tanara de 16 ani si a ranit un tanar de 17 ani pe o strada din satul Iosif, apartinand comunei Liebling. Un grav accident rutier petrecut in seara zilei de duminica, 21 august, in localitatea timiseana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.