Tupeul primarului Timisoarei nu are limite. In opinia sa toti beneficiarii de locuinte sociale din zona Pietei Traian sunt "hoti de buzunare si alti raufacatori"

Luni, 05 Martie 2018, ora 12:30
85 citiri
Sambata, primarul Timisoarei a simtit din nou nevoia sa posteze pe facebook lista cu cele 10 obiective, realizate sau in curs de realizare "care produc panica in PSD". Duminica seara, pe la ora 19.00, o doamna - Clara Yurcu - comenteaza la postarea primarului asa: "Cu tot respectul pentru tot ce ati facut domnule primar pt acest oras. Doar ca in zona Piata Traian nu s-a facut nimic de cativa ani buni. In afara ca vine cate cineva si filmeaza aceste cladiri darapanate si aici ma refer la fatade, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.